Täidetud paprikad läätsede ja fetaga

Klassikaline roog, kus mitmekesised koostisosad loovad harmoonilise maitseelamuse. Nahrini küüslaugu-mix annab retseptile peene küüslaugunoodi.

Koostisosad:

Ettevalmistus:

  1. Keeda läätsed umbes 20 minutit keevas vees. Läätsed peaksid olema pehmed, kuid mitte pudrused.
  2. Lõika suvikõrvits pikuti pooleks ja haki või viiluta peeneks. Haki šalottsibul peeneks. Poolita paprikad ja eemalda seemned.
  3. Sega läätsed suvikõrvitsa, šalottsibula ja Nahrini küüslaugu-mix maitseaineseguga ning maitsesta soola ja pipraga.
  4. Aseta paprikapoolikud ahjuvormi ja täida läätseseguga. Keeda 3 dl vett ja lahusta selles tasane teelusikatäis Nahrini köögiviljapuljongit. Vala puljong ahjuvormi.
  5. Pudista feta paprikate peale, lisa petersellilehed ja veidi pipart.

Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid