Täidetud kana rinnafileed ahjus röstitud köögiviljadega pakuvad lauale mitmekesisust ja maitsevad lihtsalt suurepäraselt! Maitsesta seda Nahrini sidrunipipraga.
Koostisosad:
- 2 kana rinnafileed
- 100 g toorjuustu
- 2 tl Nahrini sidrunipipart
- 1 munakollane
- 10 g riivleiba või riivsaia
- 3–5 peterselli lehte
- 1 sidrun
- 1 suur paprika
- 1 keskmine suvikõrvits
- 10 kirsstomatit
- 10 g oliiviõli
- sool
- pipar
Ettevalmistus:
Pese paprikad, eemalda seemned ja lõika kuubikuteks.
Pese suvikõrvits ja lõika samuti kuubikuteks.
Pese kirsstomatid ja lõika pooleks.
Haki petersell peeneks.
Sega hakitud petersell, toorjuust, munakollane, riivleib, sidrunipipar ja sidrunikoor omavahel.
Lõika kana rinnafileed pooleks ja löö iga tükk toidulkile vahel kergelt õhukeseks liha pehmendajaga.
Määri segu kahe kanafilee peale ja keera need rulli. Kinnita rullide otsad hambatikuga. Maitsesta kana sidrunipipra ja soolaga.
Sega köögiviljad oliiviõli, soola ja pipraga ning aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi või ahjuplaadile.
Lisa kanarulaad köögiviljade juurde, aga mitte köögiviljade peale.
Küpseta ahjus 180°C juures umbes 30 minutit.
Soovitused:
- Veelgi krõbedama tulemuse jaoks võid kanarulaadi eelnevalt pannil praadida või lõpuks ahjus (230°C) grillfunktsiooniga küpsetada.
Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid
-
- Laost otsas!
Sidrunipipar 55g kalatoitude ja heleda liha maitsestamiseks
- 9.00 €
- Hinnanguga 4.75 / 5
- Loe edasi
-
-
- Laost otsas!
Sidrunipipar kalale, valgele lihale, dipikastmesse, 340g (uus retsept)
- 24.00 €
- Hinnanguga 5.00 / 5
- Loe edasi
-