Kartuliomlett murulaugukastmega

Mida vaja: 500g kartulit1/2dl piima2 supilusikatäit vahukoort3 muna4 munavalget2 kuhjaga supilusikatäit jahunatukene Nahrini meresoola ja ürtidega maitseainetnatukene Nahrini sidrunipipartvärskelt jahvatatud muskaatpähklitnatukene võid praadimiseks100g crème fraîche’d180g maitsestamata jogurtitnatukene cayenne pipart2 punti murulaukusoovi korral Nahrini…

Loe lähemalt!Kartuliomlett murulaugukastmega

Lihapallid kartulipudruga

Mida vaja läheb: 125ml hapukoort1 viil saia, tükkideks lõigatuna1 suurem sibul1 supilusikas peterselli1 teelusikatäis koriandrit500g seguhakklihaNahrini meresoolaNahrini sidrunipipartNahrini küüslaugumaitseainetExtra neitsi oliiviõli500g kartuleid20g võid150ml piima50ml koortmuskaatpähklit Mida teha: Vala hapukoor supitaldrikusse…

Loe lähemalt!Lihapallid kartulipudruga

Glutamaadid

  • Post category:Artiklid

Glutamiinhape on looduses levinud aminohape. Esimesena eraldas glutamiinhappe saksa keemik Ritthausen 1866. aastal nisuvalkudest. Ja tõesti, seda looduses laialt levinud aminohapet on ohtralt nii taimevalkudes kui ka lihastes. Looduses võime…

Loe lähemalt!Glutamaadid