Lahmacun ehk Türgi pitsa

Lahmacun on Türgi alternatiiv Itaalia pitsale, mida on kiire ja lihtne valmistada. See on ideaalne retsept pere ja sõpradega lõunasöögiks!

Koostisosad:

Ettevalmistus:

  1. Lõika roheline sibul ja selle rohelised osad ratasteks. Tükelda paprika. Sega need hakkliha ja tomatipastaga. Maitsesta Nahrini küüslaugu maitseainesegu, soola ja pipraga.

  2. Jaga tainas pooleks, rulli lamedaks (umbes 30 cm) ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaatidele. Laota lihasegu taigna peale, jättes umbes 1 cm äärtest vabaks. Lõika kirsstomatid pooleks ja laota peale.

  3. Küpseta eelsoojendatud ahjus umbes 15 minutit 220 kraadi kuumuse juures (kuumaõhurežiimil).

  4. Võta lahmacun ahjust ja määri peale Nahrini Piccante maitseainet. Haki petersell jämedalt ja lisa koos jogurtiga. Serveeri kuumalt.

Avasta kõik Nahrini maitseainesegud: https://www.nahrin.ee/kategooria/maitseained-ja-puljongid