Nahrin Aaloe Vera sertifikaat

Nahrin kasutab alati oma toodetes võimalikult puhtaid ja kvaliteetseid tooraineid, mis tagavad toodete ohutuse ja maksimaalse efektiivsuse. Mitmetes Nahrini tervisetoodetes on kasutatud ka laialdaselt teatud erinevate tervendavate omadustega aaloe vera taime. Muidugimõista on Nahrini kasutatav aaloe vera garanteeritult puhas ning sertifitseeritud. Sinu tervise heaks.

Popimad Nahrini aloe verat sisaldavad tooted:

  • Vivi Aloe jook – puhta aaloe mahlast, valge viinamarja, granaatõuna ja sidrunimahlast valmistatud jook, mis aktiveerib immuunsüsteemi, toetab seedimist, aitab maksaprobleemide korral ja puhastab organismi kahjulikest ainetest.
  • Nahroderm kapslid – looduslik päikesekaitse nahale ja silmadele, vananemisvastane. Porgandipulbri, lükopeeni, E-vitamiini, seleeni ja aaloe vera ekstraktiga toidulisand, mis kaitseb nahka UV-kiirguse halbade mõjude eest, annab nahale ilusa jume, kaitseb nahka enneaegse vananemise eest ja valmistab nahka ette päikesekiirguseks (hea võtta enne soojamaa reisile minekut).
  • Intiimpesugeel aaloe veraga – leebe ja õrn, nahasõbraliku pH’ga intiimpesugeel sisaldab aaloe verat, kummelit ja teisi taimeekstrakte, et hoolitseda õrnalt, kuid efektiivselt keha kõige tundlikemate piirkondade eest. Aitab vältida seente ja teiste patenogeensete mikroobide teket.
  • Ripsmetušs (mascara) tundlikele silmadele – mesilasvaha, karnaubavaha, candelilla vaha, aaloe vera lehe mahla, karikakra ekstrakti, riisitärklise ja loodusliku värvainega õrn ja puhas ripsmetušs tundlikele silmadele. Oftalmoloogiliselt testitud.
  • Niisutav geel aaloe veraga – õrnalt niisutav ja regenereeriv geel igale nahatüübile. Rahustab tundlikku nahka ja ei jäta nahka rasvaseks.
  • Juuksepalsam – keemiliste värv- ja säilitusainete vaba õrn ja looduslik juuksepalsam kõikidele juuksetüüpidele, aga iseäranis kasulik töödeldud ja stressis juustele. Sisaldab nisupeptiide, aaloe vera ekstrakti, nisuiduekstrakte, kummeli ja saialille ekstrakti, rosmariiniõli, salveiõli, naistepuna, arnikaekstrakti. Jätab juuksed ülimõnusaks ja siidiseks ja kergesti kammitavaks.