Virsiku-vadakujook 600g ainevahetuse parandamiseks

Virsiku-vadakujook 600g ainevahetuse parandamiseks

Tavahind: 24,60 €

Special Price 19,68 €

Virsiku-vadakujook parandab seedimist, kiirendab ainevahetust ja sobib kaalust alla võtmiseks.

 

Piimavadakukuuri mõjud (puhastav ja mahavõtmisdieet).

 

Piimavadak stimuleerib neerude tööd ja aitab liigse vee kehast välja viia. Aitab reuma, kõrge vererõhu korral, stimuleerib vereringet ja aitab hoida ära veresoonte lupjumist.

 

Piimavadak toetab soolte tegevust (kroonilise kõhukinnisuse puhul), aitab leevendada seedimisraskusi, viia välja mürkaineid (nahaprobleemid). See ergutab maksa toimimist, aitab vähendada põletikke (naha, limaskestade, mao, soolte põletikud) ja rahustada närvisüsteemi.

 

Kõik tooted on arendatud, toodetud, testitud ja pakendatud Šveitsis, kasutades naturaalseid, puhtaid ja looduslähedaseid tooraineid. Keskkonna huvides oleme loobunud ka uhketest pakenditest.

või
Kirjeldus

Detailid

 Peamised eelised:

  • liigse vedeliku kõrvaldamine ja organismi puhastamine
  • soodne mõju soolestiku floorale
  • ainevahetuse stimuleerimine
  • virsiku maitse peidab piimavadaku maitse, mis üldiste kommentaaride kohaselt inimestele väga ei meeldi
  • aitab kaalukaotamisel
  • naha puhastamine
  • tõstab heaolutunnet
  • soovitatakse kasutada raseduse ajal

Koostis:

Magus vadakupulber 64%, fruktoos, inuliin 10%, virsikupulber 5%, vadakuvalk, hapestaja sidrunhape, maitseained, värvained peedipulber ja beetakarotiin.

Toitainesisaldus (100 ml):

valk 1,0 g

rasv 0,1 g

süsivesikud 6,6 g

energiasisaldus 133 kJ / 31 kcal

Kogus/tõhusus:

1 kg vastab 10 l virsiku-vadakujoogile.

Säilitamine:

Jahedas ja kuivas kohas.

Kasutamine:

Segage 100 g (ligikaudu 5–7 supilusikatäit) 1 liitri külma veega (algul vesi, siis pulber) ja jahutage külmikus. Kannmikseri abil saab jook parim!

1–2 liitrit päevas puhastuskuuriks.

Mis on piimavadak:

See on piima osa, mis jääb järele juustu tootmisel ja see eraldub piima juustustest ja rasvastest osadest. See on lahja kollakasroheline vedelik, millel on piimasuhkru (laktoosi) tõttu kergelt magus maitse. Värske piimavadak säilib jahutamata ainult mõned tunnid. Tavaliselt selle maitse inimestele ei meeldi. Nahrini pulbrikujulist virsiku-vadakujooki võib aga säilitada edukalt pika aja jooksul (hoida jahedas kohas) ja see on hästi maitsev. 

Piimavadakukuuri mõjud (puhastav ja mahavõtmisdieet):

Piimavadak stimuleerib neerude tööd ja aitab liigse vee kehast välja viia. See aitab reuma, kõrge vererõhu korral, stimuleerib vereringet ja aitab hoida ära veresoonte lupjumist. 

Piimavadak toetab soolte tegevust (kroonilise kõhukinnisuse puhul), aitab leevendada seedimisraskusi, viia välja mürkaineid (nahaprobleemid). See ergutab maksa toimimist, aitab vähendada põletikke (naha, limaskestade, mao, soolte põletikud) ja rahustada närvisüsteemi.

Mis on inuliin:

Inuliin on erinevates köögiviljades esinev taimne kiudaine. Iseäranis kõrge on selle sisaldus siguris, mustjuures, maapirnis ja artišokisüdames. Inuliini on toodetud suures ulatuses ainult mõne aasta jooksul. Selle töötlemisele on spetsialiseerunud eriti just Madalmaad ja Belgia ning nad eraldavad inuliini sigurist septembri keskpaigast kuni jaanuarini. Seda tehakse sooja veega ekstraheerimisega (väikeseks hakitud tükkidest). Inuliin on väga vana toitumiselement. Austraalia aborigeenid on paljude põlvede jooksul söönud piirkonnas kasvava murnongi (kohaliku võilille­sarnase taime) juuri. Need juured ei sisalda üldse tärklist, samas on nende kuivainest ligikaudu 85% inuliin.

Inuliinil on väga hea toitumisalane toime:

  • rikastab toitu kiudainetega (reguleerib seedetrakti läbilaskvust, suurendades soolte raskust ja mahtu, vähendades triglütseriidide taset)
  • madal energiasisaldus
  • osaleb täielikus suhkruasenduses
  • bifidobakterite tugi (käärsoole hapestamisel, kahjuliku floora mahasurumisel, organismi kaitsesüsteemi stimuleerimisel)

 Lisaks on inuliinil veel mitmed funktsionaalsed ja sensoorsed mõjud:

  • annab toiduainetele mahtu
  • piimavadak tundub joomisel vähem vesine
  • tõstab toiduainete viskoossust
  • värvilt neutraalne
  • lõhn ja maitse neutraalsed
  • olemasolevaid puuviljamaitseid tugevdatakse

 Soodsad tehnoloogilised küljed:

  • lahustub väga hästi külmas vees
  • kristalliseerumisvastane mõju (piimavadakupulber muutub mõnevõrra vähem hügroskoopseks)

Normaalse/tervisliku toitumisega inimesed söövad tänapäeval ligikaudu 20 g kiudaineid päevas. Vajalik kogus oleks aga umbes 30 g päevas. Piimavadakujoogile inuliini lisamine aitab kergemini seda kogust saavutada.

Inimestele, kel on probleeme glükoosi ümbertöötamisega (st vanemad inimesed ja diabeetikud), on inuliin väga sobiv, kuna selle metabolism ei sõltu praktiliselt üldse insuliinist.

Valmistage võimalusel šeikeriga, kas ainult veega, ainult piimaga või vee ja piima seguga vahekorras 1:1 (erinev kalorisisaldus)

Märkus: Serveerige nii külmalt kui võimalik.

Kommentaarid

Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab

Ülevaate lisamine

Ülevaate lisamiseks palun logi sisse.