Sidrunipipar kalale, valgele lihale, dipikastmesse, 340g (uus retsept)
UUS RETSEPT. Eriline segu ürtidest – pipra ja maitsva sidruni maitsega. Eriti sobilik kalaroogade, mereandide, heleda liha toitudele.
Vegetaarne. Gluteenivaba. Laktoosivaba. Meie maitseained EI SISALDA palmirasva.
Kõik tooted on arendatud, toodetud, testitud ja pakendatud Šveitsis, kasutades naturaalseid, puhtaid ja looduslähedaseid tooraineid. Keskkonna huvides oleme loobunud ka uhketest pakenditest.
20.00 €
Laos
gluteenivaba
laktoosivaba
glutamaadivaba
ilma palmiõlita
vegan
vegetaarne
UUS RETSEPT – Maitseainesegu maitseb nüüd veelgi paremini. 100% looduslik sidrunipipar on veelgi tsitruselisem ega sisalda allergeene ega lisaaineid. Imeline päikeseküpsete sidrunite aroom ja mahe pipra vürtsikus annavad sellele maitseainesegule erilise maitsebuketi . Populaarne maitseainesegu sobib kala, mereandide ja valge liha maitsestamiseks. Kuid värske vahemereliku hõngu saavad ka köögiviljad, salatid, pasta, dipikastmed ja ürdivõi.
Retseptisoovitused:
Värske kala grillilt. Maitsesta kala sidrunipipraga, mässi see koos köögiviljade, šalottsibulate ja värskete ürtidega fooliumisse, pane 10-15 minutiks grillile ja ongi mõnus kalaroog valmis.
Lõhesaiad sidrunipipravõiga: segage toasoe või sidrunipipraga. Määri see saiaviilule ja lisa juurde külmsuitsulõhe.
Koostis: must pipar 31%, meresool, lahustuvad maisikiud, sidrun 5% (sidrunimahla pulber, sidrunikoor), kaerakiud (gluteenivaba), kurkum, oliiviõli, looduslik lõhna- ja maitseaine.
Kogus: 340g
Tootja: Nahrin AG, Šveits. Maaletooja: Swiss Nahrin Estonia OÜ.
Kaja (Toote omanik) –
Kasutan aastaid,olen väga rahul.
Hugo (Toote omanik) –
Meeldiv toode.
Anneli Viikoja (Toote omanik) –
kasutan seda igal pool