Allahindlus!

Nahrom, glutamaadivaba maitseaine soola ja ürtidega, 350g

(4 arvustused)

Universaalne maitseainesegu, mis sobib enamikele toitudele. Annab viimase lihvi nii kala-, kui liharoogadele, kastmetele ja juurviljadele.

Sobib suurepäraselt liha-, linnuliha- ja kalaroogade, kastmete, köögiviljade, riisi, makaronide, suppide jne maitsestamiseks.

Koostis: jodeeritud keedusool, riisijahu, kuivad peenestatud köögiviljad (küüslauk, sibul, seller, paprika), õllepärm (sisaldab gluteeni), naturaalsed maitseained, vürtsid (sisaldab sinepiseemneid), rapsiõli, paakumisvastaneaine kaltsiumsilikaat. Laktoosivaba. Ei sisalda naatriumglutamaati. Vegetaarne. Meie maitseained EI SISALDA palmirasva.

Kõik tooted on arendatud, toodetud, testitud ja pakendatud Šveitsis, kasutades naturaalseid, puhtaid ja looduslähedaseid tooraineid. Keskkonna huvides oleme loobunud ka uhketest pakenditest.

14.00 12.75

Laos

Kirjeldus

Universaalne maitseainesegu, mis sobib enamikele toitudele. Annab viimase lihvi nii kala-, kui liharoogadele, kastmetele ja juurviljadele.

Bioaktiivne maitselisand sisaldab jodeeritud keedusoola, köögivilju, looduslike maitseaineid ja õllepärmi. Soodustab kilpnäärmetalitluse ja ainevahetuse normaliseerumist, väljutab kolesterooli, suurendab organismi vastupanuvõimet nakkustele. Stimuleerib seedemahlade eritumist, mis parandab toidu seedimist ja väljutusfunktsiooni. Ei hoia vedelikku organismis ja ennetab düsbakterioosi teket. Varustab organismi mineraalidega (kaalium, vask, tsink, mangaan, raud jt). Stimuleerib immuunsüsteemi. 

Sobib suurepäraselt kõigi valmistoitude maitsestamiseks tavalise keedusoola asemel. Tänu oma kordumatule koostisele võimaldab Nahromi maitselisand loobuda tavalisest soolast ning saada uueks universaalseks lemmikmaitseaineks. Nahrom sisaldab võrreldes traditsiooniliste maitseainesegudega võrreldes vähem soola!

NAHROMI maitselisand sisaldab palju bioaktiivseid koostisosi, mis avaldavad regulaarsel kasutamisel organismile reguleerivat ja stimuleerivat toimet. Selliseks koostisosaks on eelkõige jodeeritud sool. Joodi olulisusest ja asendamatusest organismile võiks kaua rääkida, ent selle põhiülesanne on kilpnäärme tegevuse ja ainevahetuse normaliseerimine.

  • Pärm on väärtuslike aminohapete, ensüümide, B- ja D-vitamiinide ning mineraalainete allikas, mis parandavad naha seisukorda, tugevdavad luu- ja sidekude.
  • Sibula- ja küüslaugupulber – annab köögiviljadele pikantse lõhna, stimuleerib toidu seedeensüümide ja sapi eritumist, soolestiku peristaltikat, takistab roisubakterite arengut jämesooles ja väljutab kolesterooli.
  • Köögiviljapulber – sisaldab kiudaineid, parandab seedetrakti motoorikat, varustab organismi normaalseks elutegevuseks vajalike mikroelementidega (vask, tsink, mangaan, raud jne).
  • Maitseained – stimuleerivad maomahla ja kõhunäärme sekreedi eritumist, suurendavad sapieritust, parandavad valkude, rasvade ja süsivesikute seedimis- ja omastamisprotsessi.


NAHROMI köögiviljalisand kujutab endast mitte ainuüksi maitseainet, vaid bioloogiliselt täisväärtuslikku toodet, mida võivad kasutada nii terved kui ka joodivaegusest põhjustatud kilpnäärmehaigustega inimesed, samuti need, kellele teeb muret krooniline gastriit koos sekreedi ebapiisava eritumisega, soolestiku hüpotoonia ja krooniline kõhukinnisus, soolestiku düsbakterioos või vaginaalse floora tasakaaluhäired. NAHROMI maitselisandit võivad kasutada suhkruhaiged ning ateroskleroosi ja hüpertooniat põdevad inimesed, sest see soodustab vedelike väljutamist organismist, ei tõsta arteriaalset vererõhku ega kolesteroolitaset veres (puhtalt taimne maitseaine).

Koostis: jodeeritud keedusool, riisijahu, kuivad peenestatud köögiviljad (küüslauk, sibul, seller, paprika), õllepärm (sisaldab gluteeni), naturaalsed maitseained, vürtsid (sisaldab sinepiseemneid), rapsiõli, paakumisvastaneaine kaltsiumsilikaat. Laktoosivaba. Ei sisalda naatriumglutamaati. Vegetaarne.

Kasutamine: sobib suurepäraselt liha-, linnuliha- ja kalaroogade, kastmete, köögiviljade, riisi, pastade, suppide jne maitsestamiseks. Lisage toidule maitse järgi. Neeruhaiguste, arteriaalse hüpertoonia ja teiste vedelikupeetusega seotud haiguste korral soovitatav kasutada 4–6 g (1 teelusikatäis) ööpäevas.

Suvekaste:
2 dl kvaliteetset õli
1 dl valge veini äädikat või palsamiäädikat
1 dl piima
2 spl sinepit
4 spl suhkrut
2 tl Nahrini Küüslaugu maitseainet
4 tl Nahrini Nahrom maitseainet
Raputa kõik koostisosad omavahel läbi ja viska salatile või ahjujuurviljadele.

Kogus: 350g.

Tootja: Nahrin AG, Šveits. Maaletooja: Swiss Nahrin Estonia OÜ.

4 arvustust tootele Nahrom, glutamaadivaba maitseaine soola ja ürtidega, 350g

  1. Merje (toote omanik)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Aastaid olnud lastelemmik

  2. Kristina Usta (toote omanik)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Need on head tooted, kindlasti ostan veel!

  3. Tiiu (toote omanik)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Kastan väga tihti ja olen rahul

  4. Marge (toote omanik)

    Verified reviewVerified review - view originalExternal link

    Minu pere lemmikmaitseaine paljude toitude juures

Show reviews in all languages (5)

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Sulle võib meeldida ka…