Roosikrantsi tänava roosade vaipade päev 26.08.2021

Meie e-poes (00:00 – 23:59) ja esinduspoes (avatud 10-18) on kogu päeva kõik tooted 15% soodsamad!

Roosikrantsi tänava ettevõtted tähistavad ühiselt tänava renoveerimise perioodi lõppu meeleoluka roosade vaipade päevaga, kutsudes osa saama nii eripakkumistest, moeetendusest kui arhitektuuriekskursioonist.

Peale pikka ja keerulist Roosikrantsi tänava renoveerimise perioodi tähistame tänava taasavamist. Roosikrantsi esindustänav on saanud värske ja šiki väljanägemise ning sellel asuvad ärid ootavad taas külastajaid, tervitades 26. augustil külalisi terve päeva vältel magusate eripakkumiste ja sündmustega.

Roosikrantsi roosade vaipade aktsioonis võtavad osa pea kõik tänava ärid, kes selleks puhuks tervitavad külastajaid kihiseva mulli, rõõmustavate pakkumistega, roosa vaiba ja õhupallidega.

Terve päeva vältavad eripakkumised saavad finaali õhtuks.

Kell 19.00 toimub Embassy of Fashion maja ees disainerite Riina Põldroosi, Ketlin Bachmanni, Tanel Veenre ja Aldo Järvsoo moe-show elava tänavamuusikaga, juhatades värske moeloominguga sisse algava sügishooaja.

Kell 20.00 kutsub 15ndat sünnipäeva tähistav kinnisvarabüroo MP Kinnisvara kõiki ajaloohuvilisi väikesele tuurile. Kuna valdkonna peamiseks märksõnaks on arhitektuur, siis soovib kinnisvarabüroo kutsuda arhitektuurisõpru Roosikrantsi tänava arhitektuuriekskursioonile. “Roosikrantsi arhitektuuriajalugu” ekskursiooni giid Carl-Dag Lige (1982) on arhitektuurikriitik, kuraator ja ajaloolane, Eesti Kunstiteadlaste ja Kuraatorite Ühingu liige. On korraldanud, kureerinud ja vedanud mitut arhitektuurisündmust. Ekskursioon kestvusega 1 tund algab kl 20.00, vajalik registreerimine MP Kinnisvara Facebookis, tel 50 18 398 või maria.pruul@mpk.ee vahendusel. Piletihind koos tervitusjoogiga 10 eurot, tasumine sularahas kohapeal. Kogunemine 19.45-20.00 Roosikrantsi 9.

26. augustil toimuv roosade vaipade sündmus on ideaalne avapauk sügisesele hooajale, olles kantud šikist festivali-meeleolust. 

Tule ja tähista koos meiega!

Ettevõtmisest võtavad osa:

* Kingastuudio tervitab külalisi magusate eripakkumiste, 30% allahindluse ning kihiseva mulli ja snäkkidega.
* Fresco Boutique tervitab külastajaid uue hooaja kollektsiooni ning soodsate eripakkumistega.
* MyLook tervitab roosade vaipade eripakkumistega nii kohapeal kui veebipoes.
* Ehtepood Karat külastajale suurepärased eripakkumised.
* Nahrin Šveitsi ilu- ja tervisetoodete pood tervitab külastajaid magusate hindadega – kõik tooted -15%!
* Piret Kuresaare moemajas annab kihiseva mulli saatel moenõu disainer ise. Külastajaid rõõmustab allahindlus -10% ning eelmiste kollektsioonide viimased eksemplarid koguni 30% – 40% soodsamalt.
* Lavia Kingapood tervitab külalisi heade hindade ja kihiseva mulliga.
* Glanz & Glamuuri ehete butiigis ootavad külastajaid eripakkumised. Lisaks saab tutvuda juba uue hooaja kollektsiooni näidistega.
* Ulakas Kaunitar aga pakub kõiki rinnahoidjaid soodushinnaga -20%.
* Deluxe Wine veinipoest saab aga kaupa soetada soodushinnaga -15%.
* Embassy of Fashion tutvustab algava hooaja kollektsioone ning tervitab külastajaid kihiseva mulliga.
* Glamest meigikool ootab külastajaid kooliga lähemalt tutvuma.
* Truman juuksurisalong
*Rosary ilusalongis Paul Mitchelli tooted -20%, Skeyndor -15%. 
Sel päeval broneerides ja koheselt tasudes saad vabalt valitud salongiteenuse -20% soodsamalt.

Roosikrantsi tänava roosade vaipade päev