Meie kosmeetikatoodetele on väljastatud GMP sertifikaat

Oleme järjekordselt oma kosmeetikatoodetele saanud GMP (good manufacturing practice) sertifikaadi, mis tähendab et toodete kvaliteet on kontrollitud, kõik vastab headele tootmistavadele ning täpselt kirjeldatud ISO 22716 standarditele. Jüstrich Cosmetics AG kuulub samale perekonnale, mis Nahrin AG ning spetsialiseerub kosmeetikatoodetele, kuigi kõiki tooteid müüakse Nahrin brändi alt.

See omakorda tähendab aga:

Töötajad: kuuluvad struktureeritud organisatsiooni, kus igaüks teab oma kohustusi kosmeetikatoodete tootmise, ladustamise ning transpordi kohta.

Territoorium: kogu territoorium on puhas, desinfitseeritud ja hooldatud, samal ajal minimaliseerides kokkupuudet toodetega.

Seadmed: on disainitud spetsiifiliselt, et vältida toote kokkupuudet väliste saastajatega.

Toormaterjalid: valitakse tootjad spetsiifiliste kvaliteedikriteeriumite järgi (mitte odavaim hind)

Tootmine: kogu tootmisprotsess on kaardistatud ja täpselt kirjeldatud, määratud on kvaliteedi- ning pidev seadmete puhtuse ja ohutuse kontroll enne tootmise alustamist, et vähendada toote saastumise riski.

Prügi: kõik tootmises tekkivate jääkide liigid peavad olema selgelt defineeritud ning nende eemaldamine peab olema kontrollitud, et vältida jääkide kokkupuudet tootega.

Lõpptoode: peab vastama ettevõtte ja tootmisharu kvaliteedistandarditele

Siseaudit: ettevõte peab korraldama siseauditeid, et veenduda GMP standardite rakendamises ning kinnitama, et kõik vastab ISO 22716 tingimustele.

Dokumentatsioon: kogu tootmisprotsess, ladustamine, transport ning kvaliteedikontroll peab olema dokumenteeritud.

Kõik see annab Sulle garantii, et meie kosmeetikatooted on kvaliteetsed, usaldusväärsed, sõbralikud Sinu nahale ning efektiivsed ja mõnusad. Šveitsi kvaliteet oma parimas mahlas Sinu tervise ja ilu heaks!

Meie kosmeetikatooted leiad e-poest siit.