Jõulukingid ettevõtte töötajatele ja ärikingid jõuludeks

Keerulisel koroonaajastul väärime kõik jõuludeks puhkust, rohkem hoolt ja tähelepanu, kui muidu seda võib-olla üksteisele pakkuda jõuame. Meie eraelud on paisatud segamini ning samuti meie professionaalne elu ükskõik, mis sektoris töötame.

Meie juurde jõuab aastalt-aastasse rohkem ettevõtjaid, kes soovivad tuua eriliste ja tervist toovate jõulukinkidega rõõmu oma töötajatele ja äripartneritele.

Jõulukingid töötajatele

Kui meilt küsitakse abi parima jõulukingi valimiseks ettevõtte töötajatele, siis oleme tavaliselt välja pakkunud meie ühed populaarsemad looduslikud tervise- ja ilutooted, mida ka muul ajal tihti kingituseks viiakse. Eks praegusel ajal kulub ju kõigile meile väike terviseturgutus ära ning samuti miks ka mitte mõni luksuslik ilutoode, mis aitab mõtted praeguselt eklektiliselt ajastult kõrvale juhtida.

Kõige populaarsem jõulukink

Olio Plus 33 eeterliku õli ja 7 ürdi segu

Olio Plus jõulukink ettevõtte töötajatele ärikink

Meie üks kõige populaarsemaid ja unikaalsemaid tooteid – 33 eeterliku õli ja 7 ürdi segu on suurepärane abimees igasuguste hingamisteede haiguste, liiges- ja lihasvalude ning halva tuju vastu. Lisaks sobib see õlide segu suurepäraselt sauna leilivette ning aroomilampi.

Olio Plus eeterlike õlide segu:

  • avab hingamisteed ning aitab vältida ning leevendada külmetushaiguseid (parimaks toimeks tilguta 1-2 tika peopessa, hõõru neid kokku, sule silmad ning mässi peopesad ümber nina ning hinga sügavalt sisse-välja mitmeid kordi kuni tunned, et jutt läheb alakõhtu välja. Kasuta kohe kui tunned, et mingi külmetus hakkab kallale tulema
  • leevendab lihas- ja liigesvalusid. Paremaks toimeks on vaja õli segada mingi rasvainega, et vältida eeterliku õli lendumist. Selleks sobib kehakreem või kookosrasv. Kõige parema tulemuse saad meie hitt-toodetega kadakakreemiga lihasvalude ning artifit kreemiga liigesvalude vastu
  • leevendab peavalusid ja migreeni. Määri 1-2 tilka õli meelekohtadele ja kõrvanibudele
  • vähendab väsimust ja ärevust, parandab keskendumisvõimet, “lööb pea selgeks”. Hingates õli samal viisil nagu esimeses punktis kirjeldatud, vähendab see väsimust, klaarib pea, lööb mõtte selgeks ja aitab paremini keskenduda
  • sobib ideaalselt lisamiseks sauna leilivette. Lisa mõni tilk sauna leilivette ning tunned selle erilise õlide koosluse mõju oma hingamisteedele, ergutavat ja elavdavat mõju nii kehale kui ka meelele. Kui varem vahel ei tulnud sõbrad külla, siis nüüd ei saa neid enam külast ära
  • sobib ideaalselt lisamiseks aroomilampi. Olio Plus eriline 33 õli segu aitab hoida õhu puhta ning hingamisteed vabad viirusteperioodil, teeb õhu värskeks ja meeled selgeks

Olio Plus eeterlike õlide segu on universaalne, tervist ning meelerahu toov jõulukink nii mehele kui naisele, kõigile ettevõtte töötajatele ning sobib ideaalseks ka ärikingiks jõuludeks oma parimatele äripartneritele.

Loe lisaks, mis vahe on aroomiõlidel ning eeterlikel õlidel ning kuidas häid õlisid ära tunda ning kuidas neid kasutada.

Tervist toov multivitamiinisiirup rauaga jõuludeks

Talvisel ajal vajame kõik aeg-ajalt turgutust vitamiinidega, sest paratamatult ükskõik, mida me sööme, ei ole see meie kliimas nii toiteväärtuslik kui suvel värskelt saadud juur- ja puuviljad. Lisaks puudutab paljusid ka rohkemal või vähemal määral rauapuudus ning paljud rauapreparaadid mõjuvad ebameeldivalt seedimisele.

Seetõttu ongi meie populaarseim multivitamiinisiirup just Mustikasiirup, kus lisaks kõigile vajalikele A, B-grupi, C-, D- ja E-vitamiinidele on sees seedimist mitte ärritav raud, silmanägemist toetav vask ning immuunsust tugevdav õietolmu ekstrakt.

Mustikasiirup on maitsev, kasulik ning sisaldab 74% mustikamahla. Sobib nii väikestele kui suurtele, meestele ja naistele. Lisaks tuleb mustikasiirup ilusas pakendis, mis sobib ideaalselt kinkimiseks.

Lisaks on meie tehasele väljastatud kõrgeim toiduohutuse sertifikaat FSSC22000, mis garanteerib, et meie toidulisandid on puhtad, usaldusväärsed, sisaldavad ainult kõrgekvaliteedilisi tooraineid ning on tõeliselt kasulikud Sinu tervisele.

ToiteväärtusPäevase koguse 25ml kohta
Energia kJ (kcal)133 (31)
Proteiinid0.1g
Süsivesikud7g
Rasvad0g
B1-vitamiin1.1 mg, 100%*
B2-vitamiin1.4 mg, 100%*
B6-vitamiin1.4 mg, 100%*
B12-vitamiin2.5 μg, 100%*
C-vitamiin80 mg, 100%*
D-vitamiin5 μg, 100%*
E-vitamiin12 mg, 100%*
Biotiin (B7)50 μg, 100%*
Pantoteenhape (B5)6 mg, 100%*
Niatsiin (B3)16 mg, 100%*
Raud14 mg, 100%*
Vask0.3 mg, 30%*

Luksuslik jõulukink ettevõtte naistöötajatele

Kes meie tegemistega juba rohkem kursis on, see teab, et meie kosmeetikatooteid on mitmel korral valitud Eesti parimateks looduslikeks ilutoodeteks. Auhinnatud on nii meie silmakreem, arnika jalakreem, näotoonik kui ka hüaluroonhappe seerum. Lausa kaks korda on aga valitud parimaks meie “legendaarne” Mango kehakreem.

Mango kehakreem on valmistatud mangovõi baasil, lõhnab imeliselt ning viib meie talvest troopilisele paradiisisaarele. Kreem on taastava mõjuga, jätab naha siidiselt siledaks ja elastseks. Sobib kõikidele nahatüüpidele ning on eriti niisutav ja toitev. Sisaldab lisaks veel aaloe vera ja kaeraekstrakti, E-vitamiini, sheavõid ning jojoobaõli.

Lisaks on kõik meie kosmeetika looduslik, ei siselda parabeene, parafiine, naftatooteid, palmiõli, PEG-ühendeid, halogeenühendeid ja palju muud kahjulikku, mille kohta saab lähemalt lugeda siit.

Mango kehakreem on ideaalne jõulukink naistele, kes hindavad ka loodussõbralikkust ja jätkusuutlikust. Kõik meie kosmeetikatooted on lihtsasti ümbertöödeldavas pakendis ning ei ole asetatud äraviskamisele minevasse papist lisapakendisse. Meie kasutatav aaloe vera on sertifitseeritult puhas ning toetame ainult jätkusuutlikkust põllumajandusest tulevaid produkte. Lähemalt saad lugeda meie keskkonnapingutuste kohta siit.

Ettevõtte jõulukinkide tellimine

Kui soovid oma ettevõtte töötajaid või parimaid koostoopartnereid premeerida meie Šveitsi looduslike tervise- ja ilutoodetega, siis võta meiega ühendust mihkel@nahrin.ee ning saame välja valida just teile kõige sobivamad tooted.

Oleme koondanud läbi aegade kõige populaarsemad kingitooted ka meie e-poe kategooriasse KINGIIDEED.