Nahrom, glutamaadivaba maitseaine soola ja ürtidega, 370g

Nahrom, glutamaadivaba maitseaine soola ja ürtidega, 370g
12,80 €
Taimetoitlastele Laktoosivaba

Bioloogiliselt aktiivne maitseaine, koosneb jodeeritud keedusoolast, erinevatest köögiviljadest (sibul, küüslauk),

maitsetaimedest (leesputk, seller), maitseainetest (karri, muskaat, punane pipar, majoraan, tüümian), õllepärmist.

Kõik tooted on arendatud, toodetud, testitud ja pakendatud Šveitsis, kasutades naturaalseid, puhtaid ja looduslähedaseid tooraineid. Keskkonna huvides oleme loobunud ka uhketest pakenditest.

või
Kirjeldus

Detailid

Bioaktiivne maitselisand sisaldab jodeeritud keedusoola, köögivilju, maitseaineid ja õllepärmi. Soodustab kilpnäärmetalitluse ja ainevahetuse normaliseerumist, väljutab kolesterooli, suurendab organismi vastupanuvõimet nakkustele. Stimuleerib seedemahlade eritumist, mis parandab toidu seedimist ja väljutusfunktsiooni. Ei hoia vedelikku organismis ja ennetab düsbakterioosi teket. Varustab organismi mineraalidega (kaalium, vask, tsink, mangaan, raud jt). Stimuleerib immuunsüsteemi. 

Sobib suurepäraselt kõigi valmistoitude maitsestamiseks tavalise keedusoola asemel. Tänu oma kordumatule koostisele võimaldab Nahromi maitselisand teil mitte ainult keedusoolast täielikult loobuda, vaid see võib muutuda teie lemmikmaitseaineks. Nahrom sisaldab võrreldes traditsiooniliste maitseainesegudega võrreldes vähem soola!

NAHROMI maitselisand sisaldab palju bioaktiivseid koostisosi, mis avaldavad regulaarsel kasutamisel organismile reguleerivat ja stimuleerivat toimet. Selliseks koostisosaks on eelkõige jodeeritud sool. Joodi olulisusest ja asendamatusest organismile võiks kaua rääkida, ent selle põhiülesanne on kilpnäärme tegevuse ja ainevahetuse normaliseerimine.

  • Pärm on väärtuslike aminohapete, ensüümide, B- ja D-vitamiinide ning mineraalainete allikas, mis parandavad naha seisukorda, tugevdavad luu- ja sidekude.
  • Maltodekstriin on magusaine, mis ei mõjuta vere glükoositaset, seepärast võivad seda kasutada ka diabeedihaiged.
  • Sibula- ja küüslaugupulber – annab köögiviljadele pikantse lõhna, stimuleerib toidu seedeensüümide ja sapi eritumist, soolestiku peristaltikat, takistab roisubakterite arengut jämesooles ja väljutab kolesterooli.
  • Köögiviljapulber – sisaldab kiudaineid, parandab seedetrakti motoorikat, varustab organismi normaalseks elutegevuseks vajalike mikroelementidega (vask, tsink, mangaan, raud jne).
  • Taimerasv – mõjutab positiivselt lipiididevahetust.
  • Maitseained – stimuleerivad maomahla ja kõhunäärme sekreedi eritumist, suurendavad sapieritust, parandavad valkude, rasvade ja süsivesikute seedimis- ja omastamisprotsessi.

NAHROMI köögiviljalisand kujutab endast mitte ainuüksi maitseainet, vaid bioloogiliselt täisväärtuslikku toodet, mida võivad kasutada nii terved kui ka joodivaegusest põhjustatud kilpnäärmehaigustega inimesed, samuti need, kellele teeb muret krooniline gastriit koos sekreedi ebapiisava eritumisega, soolestiku hüpotoonia ja krooniline kõhukinnisus, soolestiku düsbakterioos või vaginaalse floora tasakaaluhäired. NAHROMI maitselisandit võivad kasutada suhkruhaiged ning ateroskleroosi ja hüpertooniat põdevad inimesed, sest see soodustab vedelike väljutamist organismist, ei tõsta arteriaalset vererõhku ega kolesteroolitaset veres (puhtalt taimne maitseaine).

Koostis: jodeeritud keedusool, kuivad peenestatud köögiviljad (küüslauk, sibul, seller, paprika), pärm (sisaldab gluteeni), naturaalsed maitseained, vürtsid (sisaldab seesamiseemneid).


Kasutamine: sobib suurepäraselt liha-, linnuliha- ja kalaroogade, kastmete, köögiviljade, riisi, makaronide, suppide jne maitsestamiseks. Lisage toidule maitse järgi. Soovitatav kasutada 90 g kuus. Neeruhaiguste, arteriaalse hüpertoonia ja teiste vedelikupeetusega seotud haiguste korral soovitatav kasutada 4–6 g (1 teelusikatäis) ööpäevas.

Kogus: 370 gr

Nahrini looduslikud maitseained

Kommentaarid

Ole esimene, kes sellele tootele kommentaari kirjutab

Ülevaate lisamine

Ülevaate lisamiseks palun logi sisse.